Promotii

 

Nu aveti niciun produs in cos!

Total: 0 Lei

Vezi cos

Politica de returnare

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

 

 Consumatorul (Persoana Fizica), are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Conform ordonantei mai sus mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 14 zile se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.


Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris  acest lucru, completand FORMULAR RMA si trimite la adresa de email sales@silstar.ro   . Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal.
Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de cumparator si se vor scadea din suma de returnat.
Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.  


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 2 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. SILSTAR COM  S.R.L. va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata reprezinta valoarea produsului din care se scade valoarea taxelor de ramburs si cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.


Conditii generale de returnare:


NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

• Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
• Software, licente desigilate (Sisteme de operare, aplicatii, antivirusi etc.), jocuri desigilate.
• Electrocasnice mici folosite sau cu urme de uzura sau desigilate: masini de tocat, aspiratoare, mixere, masini de facut paine, roboti de bucatarie, storcatoare de fructe-legume, mixere si blendere, expresoare, rasnite, masini de gatit, Exemplu: cafetiera nu trebuie sa fi fost folosita, blenderele / mixerele de bucatarie nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, cuptorul de paine nu trebuie folosit, etc.
• Imprimante/multifunctionale care au cartusele desigilate.
• Servere sau accesorii pentru acestea
• Produsele aduse in stoc in urma unei comenzi speciale ferme si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.

• Produse ( care necesita instalare autorizata "componente PC , materiale electrice " ) care nu au fost instalate / dezinstalate intr-un service autorizat . ( aceste produse se pot returna numai daca este prezentata nota de instalare / dezinstalare ) sau daca produsul este sigilat .
•Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.


Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. SILSTAR COM  S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.


Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivrusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnarii produsului. S.C. SILSTAR COM  S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare pentru produsele software comandate si desigilate.


S.C. SILSTAR COM  S.R.L. poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


Costul transportului produselor de la S.C. SILSTAR COM   S.R.L. catre client si de la client catre S.C.SILSTAR COM  S.R.L. revine in responsabilitatea clientului.

Pentru orice alte detalii suplimentare: sales@silstar.ro

Va multumim.